Jouw mandje 0
Stoelmat harde vloer recycled plastic - 120x150cm

Stoelmat harde vloer recycled plastic - 120x150cm

Bent u op zoek naar een stevige en duurzame stoelmat om uw vloer zoals tegels, laminaat of parket te beschermen? Dan is de stoelmat harde vloer recycled plastic recht, een uitstekende optie.

sku: IC362852
€ 64,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 64,95

De Floortex ECOTEX stoelmat is een transparante vloermat van verbeterd polymeer, voor het beschermen van harde ondergronden zoals laminaat, parket en tegels of stenen vloeren tegen krassen. De vloerstoelmat is gemaakt van hoogwaardig gerecycled plastic (25% gerecycled materiaal waardoor de impact op het milieu minder groot is.) en heeft een dikte van 1,7 mm. Een vloermat gemaakt van zeer degelijk materiaal, die duurzaam en milleubewust is. Een gladde coating aan de onderzijde zorgt er voor dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen. De mat is sterk en duurzaam en voorkomt dat de zwenkwielen van de stoel uw vloer beschadigen.

Sterke bescherming van laminaat, parket en tegels

De vloerstoelmat beschermt het parket, laminaat of de tegels uitstekend zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het gebruik van de bureaustoel. De diverse matten in ons assortiment zijn allemaal semi-transparant zodat u de ondergrond goed door de mat blijft zien.

Ergonomische functie vloermat

De bureaustoelmat heeft ook een belangrijke ergonomische functie omdat u eenvoudiger op de ondergrond uw bureaustoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan enkels omdat er minder kracht gezet hoeft te worden door u als gebruiker. Elke stoelmat kan met water en reinigingsmiddel snel en gemakkelijk schoongemaakt worden. Kortom een onmisbaar product in uw woon- of werkomgeving, u kunt zelf de afleverdag bepalen.

AFMETINGEN van de stoelmat harde vloer recycled plastic recht - groot

  • lengte vloermat: 120cm
  • breedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 1,7mm

Bescherm uw harde vloeren tegen krassen afkomstig van het veelvuldig schuiven van een bureaustoel.

Het volledige overzicht van de mat voor harde vloeren vindt u hier.